HI, IK BEN NICOLETTE

Ieder mens is uniek en dat maakt elke foto tot een uniek verhaal!

Hi!

Leuk dat je meer wilt weten over het gezicht achter de camera!

Ik ben Nicolette Slurink, 23 jaren jong en woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht. Naast dat ik de allerleukste en mooiste mensen fotografeer werk ik ook nog op een notariskantoor!

Vanaf de eerste bruiloft die ik fotografeerde wist ik meteen, dit wil ik vaker doen. Het vastleggen van de liefde is, naar mijn mening, een van de mooiste dingen die er is!

Ik leg met liefde jullie mooiste en dierbaarste momenten vast, op een ongedwongen spontane en pure manier, niet geposeerd, maar precies zoals jullie zijn!

Als er vragen zijn kan je me altijd een berichtje sturen!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Liefs, Nicolette

VEELGESTELDE VRAGEN

01

Met welke camera en lenzen fotografeer je?

Op dit moment fotografeer ik met:

  • Body Nikon D750
  • 35 mm 1.4
  • 50 mm 1.8
  • 85 mm 1.4
02

Hoelang fotografeer je al?

Even nadenken .. vanaf ongeveer mei 2016, dus dat is alweer bijna 4 jaar! Dit is uiteraard niet fulltime, maar omdat ik het zo druk heb met alle bruiloften en fotoshoots, ben ik minder gaan werken op mijn huidige werk, dat betekend nóg meer tijd om prachtige mensen vast te leggen!

03

Wat kan ik het beste aantrekken tijdens de fotoshoot?

Het belangrijkste is dat je kleding comfortabel is en dat jij je er fijn in voelt. Toch kunnen een paar kleine aanpassingen helpen om nóg beter uit te komen op de foto, denk bijvoorbeeld aan het gebruik van zachte kleuren en neutrale kleding zonder drukke prints. Hierdoor gaat alle aandacht naar jou en worden de foto’s puur en tijdloos. Maar het allerbelangrijkste; wees jezelf! 😉

04

Op welke locaties kan ik een fotoshoot doen?

Door heel Nederland kan de fotoshoot plaatsvinden, in een straal van 10 km vanaf Hendrik-Ido-Ambacht reken ik geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,25 per kilometer.
Als je zelf geen geschikte locatie weet, dan denk ik uiteraard graag met je mee!
05

Kan ik de foto's ook onbewerkt krijgen?

Nee, elke foto wordt zorgvuldig geselecteerd en bewerkt. De bewerking van de foto’s is een essentieel onderdeel van mijn fotografiestijl en identiteit.
Ik zet me 100% in om ervoor te zorgen dat je de kwaliteit en fotografiestijl krijgt waarvoor je hebt gekozen met een fotoshoot bij Photography by Nicolette.
06

Hoelang duurt het voordat ik de foto's ontvang?

De foto’s ontvang je binnen 14 werkdagen via WeTransfer (uitgezonderd bruidsfotografie).

01 / 06