Op 14 mei 2021 gaven Maurits & Marjolein elkaar het jawoord. Ik begon de dag bij Maurits, die eerst nog heerlijk relaxed bij de kapper zat, daarna ging ik naar Marjolein om daar de voorbereidingen vast te leggen. Daar was het al een gezellige boel met haar zussen. Zelfs de hond bij Marjolein was al helemaal in het Italiaanse thema 😄.

Voor de fotoshoot vertrokken we naar een prachtig stukje bos. Na de fotoshoot was de aankomst bij de ouders van Marjolein thuis, waar alle daggasten hen al op stonden te wachten. En kijk even die superleuke baristawagen 😍. De ceremonie werd gehouden op het strand van Sophia’s Italian Hulshorst (ja echt alles was in het Italiaanse thema 😊) Reinolda sprak tijdens de ceremonie prachtige woorden over het bruidspaar (aanrader!).

Na de ceremonie vertrokken we naar het huis van Maurits & Marjolein voor een heerlijke lunch, waarna de kerkdienst volgde. Na de kerkdienst was er een grote drive-in voor familie, vrienden & collega’s. Tijdens de drive-in werd er heerlijk Italiaans eten verzorgd. Na de drive-in sloot het bruidspaar de dag af met een heerlijk (jáwel haha) Italiaans diner. 🤩
Geniet mee van deze heerlijke bruiloft! 🥰

Planning & styling: Magnifique weddingplanners
Trouwjurk: Prinses bruidsmode
Bruidsboeket: Deriece Franken
Ceremonie locatie: Sophia’s Italian Hulshorst
Trouwambtenaar: Reinolda spreekt uit liefde
Videograaf: Heikoop Bruiloftsfilms
Drukwerk & welkomstbord: Kalligrafie van Willi

Bekijk hier de same day edit van Heikoop Bruiloftsfilms.